Interior design – musk studio Keping Street apartment

today we show you the interior design of small space. The apartments were designed by musk studio, a construction company that recently completed the Coppin Street apartment project in Melbourne, Australia.

Coppin Street apartment has the architectural and interior design of musk studio

. There are six modern apartments in the block. The apartment on Keping street is called “Richmond six bags”, which reinterprets that in the 1960s, most blocks were made of brick and three floors high. We can see houses with similar buildings in Melbourne.

modern color interior design

this block with six apartments and modern interior design is located in the east of Melbourne’s central financial district, surrounded by important parks and sports areas, as the city is undergoing transformation Large scale residential development along major transportation links.

the project is located on a quieter residential street. We find many independent family houses and low floors without elevators, which do not exceed the height limit and do not occupy the visual dominant position of the landscape.

before becoming a six story house, this place was a single house like other houses on the street, although it was famous for its appearance and convenience. Richmond six packs, including five one bedroom units and one two bedroom unit. The design of

,

, ,

and

is a reinterpretation of the traditional parking lot reconstruction mode of six storey apartment building. This allows architects to make greater commitments to streets and interior equipment.

use the nearby tram track and extensive ring track network to design and recommend bicycle parking lots and public transport channels instead of private car parking lots. The demolition of

,

, ,

,

parking lot has become an important part of the project. Turning the parking lot into a place to live is an idea that designers and planners are vigorously pursuing to provide another life choice.

the key goal of the two-story design is to use a corner roof so that neighbors can get sunlight, which helps to define the original shape of the house. Therefore, the image of the project is a single residence, which allows more inclusiveness in community buildings.

residents enter the building through a transition courtyard with a bicycle parking lot and take them to a shared hall with illuminated storage cages. The organization of the storage cage, together with the exposed concrete floor and ceiling, expresses the industrial aesthetics.

personalized lighting is used to soften and improve the transience of the space, so that residents and tourists can reach the central staircase filled with light through the lobby. The interior design of the apartment is more gentle. The main materials are wood, stone, ceramic tiles and bright colors, creating a unique contemporary space for each apartment.

photos taken by Benjamin Hoskin

save

save

save

Spread the love

Similar Posts